Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/albautor/public_html/site/plugins/system/jfrouter.php:301) in /home/albautor/public_html/site/plugins/system/jfrouter.php on line 316

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/albautor/public_html/site/plugins/system/jfrouter.php:301) in /home/albautor/public_html/site/plugins/system/jfrouter.php on line 317

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/albautor/public_html/site/plugins/system/jfrouter.php:301) in /home/albautor/public_html/site/plugins/system/jfrouter.php on line 318
E Diele Shk 18

Njoftime

Shkruar ne 06 Janar 2015, 00.00
cei-fellowship-for-writers-in-residenceShkrimtarë të rinj mund të aplikojnë për të marrë pjesë Central Europe...
Shkruar ne 29 Shtator 2014, 00.00
seoul-11thKonkursi Ndërkombëtar i Muzikës i Seulit, Kore e Jugut, është them...
Shkruar ne 29 Shtator 2014, 00.00
takime-populiste-ne-mkPas njoftimit prej disa anëtarëve, që kanë marrë njoftime nga subj...
Shkruar ne 18 Shtator 2014, 00.00
njoftim-per-anetaret-18092014Dje më datë 17.09.2014 në zyrat tona ka ardhur një letër me postë të r...
Shkruar ne 15 Prill 2014, 00.00
takim-rajonal-ne-zagreb-me-kompanite-e-sherbimeve-onlinePas takimit të MIDEM  nga data 1 deri 4 Shkurt 2014, si dhe zhv...

Pyetje Përgjigje Anëtarët

Shkruar ne 28 Dhjetor 2011, 00.00
deiare-a-workSi anëtar i ALBAUTOR, qoftë stazhier, aderant apo definitiv, përveç ku...
Shkruar ne 28 Nentor 2011, 14.15
publishers-joininig-suisaJu mund t’i bashkoheni ALBAUTOR nëse provoni se ushtroni veprimtarinë ...
Shkruar ne 28 Nentor 2011, 14.14
authors-joininig-albautorNëse jeni kompozitor, autor teksti, orkestrues i veprave publike apo ...
Shkruar ne 28 Nentor 2011, 14.13
how-can-i-protect-my-rights-or-have-them-protectedSipas ligji, të gjitha veprat janë automatikisht të mbrojtura nga mo...
Shkruar ne 28 Nentor 2011, 14.10
what-is-copyright-lawLigji Nr. 9380 datë 28.04.2005 “Për të Drejtën e Autorit dhe të drejta...

Pyetje Përgjigje Përdoruesit

Shkruar ne 14 Maj 2012, 00.00
contactPër të aplikuar për leje për të gjitha format e mëposhtme drejtohuni p...
Shkruar ne 28 Nentor 2011, 14.24
licenses-who-pays-whatKushdo që dëshiron apo ka për qëllim të përdorë muzikën dhe veprat e r...
Shkruar ne 28 Nentor 2011, 14.23
about-clients Kushdo që organizon një koncert apo shfaqje ose boton, prodhon, lu...
Shkruar ne 28 Nentor 2011, 14.22
what-is-the-producer-for-organising-a-concertPër të ekzekutuar muzikë nën rregjimin e mbrojtjes së të drejtës së au...
Shkruar ne 28 Nentor 2011, 14.21
do-i-need-a-license-from-suisa-to-produce-sounds-carriersPatjetër.Për të rregjistruar vepra muzikore apo artistike, që jane në ...